8e plaats in de Fryske Top 100!

• 01 januari 2018
8e plek2

Beste ouders, verzorgers en kinderen van it Bynt,
Gisteravond is het bekend geworden: Nim my mei dy mei, op de 8e plaats in de Fryske Top 100! Tige Grutsk!
We kunnen niet wachten om het te vieren. Jullie zijn van harte uitgenodigd!
Graag op onderstaand event aangeven of jullie erbij zijn, dan hebben we een inschatting van het aantal personen die dit met ons mee vieren.
Graag tot vanmiddag!
TIGE GRUTSK!!
Het nieuwe jaar kon voor ons niet beter kunnen beginnen:
Op Oudejaarsavond is bekend geworden dat ‘onze’ Greidebern samen met Wiebe Kaspers en het nummer ‘Nim my mei dy mei’ op de 8e plaats staan in de Fryske Top 100!
Vanuit het niets in één klap in de top 10 hadden we natuurlijk niet durven dromen, een succes dat we graag willen vieren!
Daarom nodigen we de kinderen, ouders en leerkrachten van alle 4 scholen uit om op Nieuwjaarsdag (1 januari 2018), 16:30 uur in de middenruimte van Basisschool it Bynt in Winsum, samen met Wiebe Kaspers te proosten op dit grandioze succes!
(ook de groep 8'ers en ouders van vorig schooljaar zijn welkom, zij schitteren immers ook in het lied!)
Adres: Molepaed 21, 8831XJ Winsum